dinsdag 30 oktober 2007

Telefoonnummer + digitale camera

Vrijdag 26 oktober

Momenteel verblijven we in San Francisco bij vrienden van Gary en Gail (ons gastgezin in Tempe bij Phoenix).
Jeff, Yoko en hun zoontje Issac wonen in centrum San Francisco, Mission District. Yoko verblijft momenteel in Japan om er les te geven.
Jeff werkt voor T-Mobile en heeft hierdoor een sim-kaart 'te veel' welke wij tijdens ons verblijf in de States mogen gebruiken. Dus vanaf heden kan iedereen die ons mist steeds bellen naar 001-925-300-5355. Denk er wel aan dat het 8 uur verschil is (en vanaf volgend weekend terug 9 uur gezien ze hier een week later het uur verzetten).

Vandaag hebben we met de auto in San Francisco rondgereden. We hebben de 49 mile scenic drive gevolgd. Dit is een route met de auto langsheen de mooiste punten van de stad. Wij hebben hiervan mooie foto's genomen doch om technische redenen kunnen we ze niet tonen.

Die technische redenen zijn als volgt: Tiny heeft de camera op één van de laatste uitzichtpunten vergeten op een bank.
Direct teruggereden, wat niet altijd simpel is in San Francisco met éénrichtingsstraten, maar weg was de camera. Bye bye foto's.

Nu blijkt dit toch in de familie te zitten: Tiny's zus, Heidi, heeft eveneens op een trip in San Francisco haar camera verloren.

Dan maar gaan shoppen bij Best Buy, een nieuwe camera gevonden en daarna betaald met de plastic dollars. Leve de credit card.













Hierboven onze oude Sony-camera (waar we overigens toch niet tevreden van waren).

Links onze nieuwe Canon-camera.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Tiny & Jurgen,

Dat is minder nieuws dat jullie digitale camera verloren is. Maar toch even rechtzetten: onze camera is in Buenos Aires gestolen...

We kijken uit naar het vervolg van jullie reisverhaal! Geniet ervan!

groetjes,

Heidi & Benoit