donderdag 8 november 2007

Back to Bo & Roxxe

Donderdag moeten we spijtig genoeg terug naar huis. Aan alles komt een einde. Maar we kijken er naar uit om Bo & Roxxe terug te zien. Zij zijn meer dan 4 weken alleen geweest. Hopelijk zijn ze evenblij om ons terug te zien. Toch eventjes Eva, onze buurvrouw bedanken die 4 weken lang dagelijks bij Bo & Roxxe langs kwam (en ook de ouders die af en toe eens gingen kijken of alles nog wel OK was).

Zaterdag moet ik alweer terug aan het werk en na enkele heel demotiverende verhalen te hebben gehoord van de collega's, kijk ik er niet echt naar uit.

Hoewel ik bijna 5 weken en Tiny 4 weken weg waren, is de tijd voorbij gevlogen. Nog 4 of 5 weken extra zouden we zeker niet afslaan. Het leven hier in de States ervaar je toch op een andere manier als bij ons. Hoewel dit eveneens een Westers land is, gesticht door Europeanen, zijn er toch verschillen. En die verschillen zijn dan nog eens anders in het Noorden, Westen, Zuiden of Oosten.
Ondanks we weer vele nieuwe dingen hebben gezien deze trip, is er nog zoveel te zien hier in de States en Canada! Dus ze zijn hier nog lang niet af van ons.


Voor de geïnteresseerden onze vluchtgegevens:

Op donderdag 8 november vertrek vanuit San Diego met vlucht AA 160 naar New York / JFK. Vertrek om 07.40 uur met aankomst om 15.50 uur.

Daarna vertrek om 18.15 uur met vlucht AA 172 naar Brussel. Aankomst op vrijdag 9 november om 07.45 uur. (uren zijn in lokale tijd, AA = American Airline).

3 opmerkingen:

Anoniem zei

DAG Jurgen en Tiny,


Inderdaad aan alles komt een einde,
maar niet alleen Bo en Roxxe zullen
blij zijn jullie terug te zien, ook wij kijken er naar uit om jullie morgen in Zaventem te begroeten,hopelijk is het een rustige vlucht terug.

Groetjes,

Ma en Pa

Anoniem zei

Hey Biebel & Buba,

Welkom terug!
Jammer, we hadden jullie liever ginder ontmoet... ;-)
Maar we zijn heel blij dat de terugreis goed verlopen is.
Tot straks of zo.

Groetjes!

Kevin zei

Het was precies de moeite he! Ge moogt eigenlijk niet klagen he, 5 weken vakantie is een ongekende luxe voor ons arme Amerikaanse residents hoor!! :P