woensdag 3 januari 2007

Father Dan

Om met goed nieuws te beginnen: maandagavond is de tweede koffer terecht gekomen.
De story is nog niet helemaal gedaan want bij onze terugkomst moeten we al onze onkosten zien terugbetaald krijgen. Benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Maandag was op het Nieuwjaarsfeestje de priester, father Dan aanwezig.
Is hij het tegenovergestelde wat je van een priester zou verwachten.
Hij ging Tiny eens een zinnetje leren om tegen Megan, Pete's zuster en babbelkous, te zeggen: Just say 'FUCK YOU' to her!!
Of hij Frans kon spreken? Nee maar French kiss kon hij wel!
En dan nog maar te zwijgen dat hij op een keer in een homobar terecht was gekomen.
In de parochie wordt al lachend gezegd dat wanneer Father Dan in de buurt is je geen schrik moet hebben voor je kinderen maar wel voor je vrouw!
Father Dan werkt tevens voor de stad Chicago en de Chicago Police en kent hierdoor het entourage van burgemeester Daily vrij goed. Eens te meer omdat hij oorspronkelijk ook uit de South Side van Chicago komt. Hij ging proberen een afspraak te regelen om de burgemeester te ontmoeten en samen op de foto te gaan!Imagine that! Spijtig genoeg was de agenda deze week overvol gezien Chicago zich voorbereid op het organiseren van de Olympische Spelen in 2016. Bij ons volgende bezoek aan Chicago gaat het zeker in orde komen om hem persoonlijk te ontmoeten. De burgemeester is zeer invloedrijk en geliefd in Chicago. Als bv. Bush naar Chicago komt, dan ziet hij een de burgemeester en niet de gouverneur.

Momenteel gaat de strijd tussen de Am. steden om de Olympische Spelen tussen Chicago en LA. San Francisco is reeds afgevallen. Moest Chicago de OS binnen halen, dan wordt hier op de South Side het Olympisch dorp en een nieuw stadion gebouwd. En dat enkele blokken hier vandaan.

Woensdag en donderdag gaan we voor twee dagen naar Galena, IL. Een leuk stadje aan de oever van de Mississipi vlakbij de staten Iowa en Wisconsin.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Buba en Biebel,

Goed nieuws van die koffers! Dat zal wel een hele opluchting geweest zijn...

Wat de Olympische Spelen betreft is de kans heel groot dat Chicago het haalt volgens mij. Los Angeles is al host geweest in 1984 en na 1996 (Atlanta) werden/worden er 4 OS georganiseerd buiten de US. De beslissing valt wel pas in 2009 als ik me niet vergis. Als Chicago het haalt, reken dan maar dat ik met jullie op de eerste rij sta (naast den burgemeester) als Justine op haar 33ste nog maar eens een Olympische medaille grijpt ;-).

Veel plezier in Galena en geeft Father Dan maar ne ferme 'French Kiss' van mij. (Nee Buba, laat Tiny dat maar doen, anders loopt die priester nog een verkoudheid op)

-x-
Obmit en Neske

Unknown zei

Hallo Pallieters,

Oef, uw kledij eindelijk terug, want je zou er toch één en ander van missen hé. Welke reis heeft de bagage misschien achter de rug. Via de ticketten kun je het wellicht traceren.
Met de vierpotige kapoenen is alles goed, nu laten ze zich wel oppakken bij gebrek aan hun vertrouwde baasjes. Ligt er genoeg sneeuw om te gaan skiën Tiny?
In ieder geval nog een prettige vakantie.
Be careful!
Dikke kusjes vanuit Ranst.
Mama en papa

Anoniem zei

Hey suikerennonkel en Tiny,
Wat een belevenissen! Jullie hebben het oude jaar spannend afgesloten en het nieuwe keigoed ingezet!In huize Massenhoven iets mindergoed begonnen; buiten ons zus heeft iedereen de buikgriep gekregen op 1 jan!Eerst begon Bart (we dachten aan een kater hé), maar toen de nuchteren ook dezelfde symptomen kregen viel ons eurootje.Dokter kwam aan lopende band inspecteren.
Ons ma vind uwe site de max, heb haar een PC aangepraat en ging er snel werk van maken! Eerst zien hé!
Ze komt bij u lessen nemen!Jaja, rust dus maar wat uit want dat zal veel engelengeduld van u vragen!hihi!
de groeten van de buikgriepers en ons stienemien

Anoniem zei

Dag Tiny & Jurgen,

Volgens ons beleven jullie daar een prachtige vakantie. Geniet er maar volop van!
Ondertussen zijn wij ook al weer twee dagen aan het werk na een fantastisch eindejaarsweekend in de Ardennen. Het was gezellig met heel de bende!
Veel plezier ginder en doe Peter zeker de groeten van ons!

Groetjes van toch wel twee een beetje jaloerse thuisblijvers,

Heidi & Benoit

Anoniem zei

hey,

goed van jullie bagage. Het begon net op een 'comedy capers story' te lijken. (wie is Laurel and Hardy? :-) )
Ondanks mijn idee over de USA... lijkt mij jullie 2daagse locatie ook wel leuk.

Nog veel plezier en geniet!
anja en rony