zondag 31 december 2006

Winter Sale

Zaterdagavond en nog steeds geen bagage te bespeuren.
Morgen is het New Year's Eve met party in the Drake Hotel en dan hebben we echt wel onze koffers nodig. Zoniet dan moeten we nog in extremis gaan shoppen of hier en daar wat spullen lenen. Morgenvroeg nog eens contact opnemen met British Airways. Wordt vervolgd!

Vandaag gaan shoppen op Michigan Avenue (heeft als bijnaam The Magnificent Mile). Blijkbaar waren wij niet als enige met dat idee. Het was gewoonweg verschrikkelijk druk. Dit had natuurlijk te maken met het feit dat er solden zijn en er nog mensen op zoek zijn naar eindejaarscadeaus.
De combinatie van solden en een lage dollar verzachtte de pijn een beetje van het shoppen. Het koopje van de dag: een jeansbroek voor $ 20 (is ongeveer 16 Euro).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag zoneke en tiny,
Ben bij ons Deb en heb jullie avonturen zonet gelezen.Erg van je bagage.Met de poezen is alles OK!Wij vieren straks thuis New Year.Ik probeer als eerste in het nieuwe jaar je op te bellen.Dan ben ik al een jaar vooruit!Amuseer jullie nog! grtjs ma (en pa of course)

Anoniem zei

Hey jurgen en tiny,
hopelijk hebben jullie de bagage al aangekregen. t'is wel knap vervelend maar aan de andere kant met diene dollar: shoppen, shoppen, shoppen!
soit, ga mij klaar maken om nieuwjaar te gaan vieren. alvast een gelukkig nieuwjaar en dikke bezen!!
anja en rony
oh ja, hier was het vanmiddag 10 graden (hebben nog gedacht om nieuwjaar in onze bikini en zwembroek te vieren! Maar daar waait het dan weer veel te hard voor)